Oppdag Jotunheimen

Velkommen til Jotunheimen, Norges flotteste nasjonalpark!

Bli med ut på tur og utforsk noen av de beste fjellturene i Norge. Vi tilbyr ulike turkategorier tilpasset ulike nivåer, slik at du kan finne den turen som passer deg aller best. Turene tar deg med på alt fra de fineste stiene, til de flotteste dalene og toppturene, med uforglemmelig utsikt.

  • Hvit rute, passer best til nybegynnere. Turene er fine og korte, med lave stignigner, og utsiktene…..vel utsiktene er fortsatt fantastiske!
  • Grønn rute, er tilpasset turgåere med noe mer erfaring. Turene er lengre, og noen er også dagsturer.
  • Rød rute, er utfodrende og har flere toppturer enn den grønne ruta. Alle turene er dagsturer.
  • Sort rute, er en krevende flerdagstur. Den inkludere to veldig krevende, guidede toppturer, hvor det vil bli behov for ekstra utstyr for å nå toppene.
  • Svartdalen og Besseggen er en alletiders kort flerdagtur hvor du får med det de mest populære turene på kort tid.
Svartdalen

Heng med på ikke mindre enn 2 fantastiske båtturer i Jotunheimen. Gjendebåten på Gjende og M/B Bitihorn på Bygdin. I tillegg til Jotunheimens vakreste dal Svartdalen.

Oppdag Jotunheimen: Svartdalen og Besseggen (4-dager)

Kombiner to av våre vandretur favoritter, Svartdalen og Besseggen. Muligens den perfekte langweekenden i fjellet?


Oppdag Jotunheimen: Den Hvite Ruten (5-dager)

Prøv de enklere vandreturene som passer perfekt for hele familen, og for deg som ønsker enklere turer men fortsatt kjempe fine naturopplevelser i fjellet.

Oppdag Jotunheimen: Den Grønne Ruten (6-dager)

Ta deg en tur i Jotunheimen Nasjonalpark med en selv-guidet tur. Overnatting, mat, og bagasjetransport er inkludert i prisen. Det eneste du trenger å gjøre er å komme deg ut og oppleve den fantastiske naturen.

Oppdag Jotunheimen: Den Røde Ruten (8-dager)

Utvid den grønne ruten med en guidet tur over Besseggen, samt en ekstra dag med guidet tur over Uranostind.

Oppdag Jotunheimen: Den Sorte Ruten (8-dager)

Bli med på en av de mer krevende turene i Jotunheimen. Her er det 2 guidet turer, til Torfinnstind og Uranostind. Men også de to selv-guidet turene til Bukkelægret og Besseggen.

Oppdag Jotunheimen: Guidet tur på den grønne ruten (8-dager)

En 6-dagers guidet tur som passer best for tur-vante personer med normal kondisjon og grunnleggende turkunnskaper. Denne turen tar deg rett inn i hjertet av Jotunheimen, over nydelige Bygdin, til høye topper og gjennom fantastiske daler.