Oppdag Jotunheimen

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Velkommen til Jotunheimen, Norges flotteste nasjonalpark!

Bli med ut på tur og utforsk noen av de beste fjellturene i Norge. Vi tilbyr ulike turkategorier tilpasset ulike nivåer, slik at du kan finne den turen som passer deg aller best. Turene tar deg med på alt fra de fineste stiene, til de flotteste dalene og toppturene, med uforglemmelig utsikt.

  • Hvit rute, passer best til nybegynnere. Turene er fine og korte, med lave stignigner, og utsiktene…..vel utsiktene er fortsatt fantastiske!
  • Grønn rute, er tilpasset turgåere med noe mer erfaring. Turene er lengre, og noen er også dagsturer.
  • Rød rute, er utfodrende og har flere toppturer enn den grønne ruta. Alle turene er dagsturer.
  • Sort rute, er en krevende flerdagstur. Den inkludere to veldig krevende, guidede toppturer, hvor det vil bli behov for ekstra utstyr for å nå toppene.
  • Svartdalen og Besseggen er en alletiders kort flerdagtur hvor du får med det de mest populære turene på kort tid.
Self-guided tour

Oppdag Jotunheimen: Den Hvite Ruten (3/4/5-Dager)
Prøv de enklere vandreturene som passer perfekt for hele familen, og for deg som ønsker enklere turer men fortsatt kjempe fine naturopplevelser i fjellet.

Self-guided tour
Best seller

Oppdag Jotunheimen: Den Grønne Ruten (6-Dager)
Ta deg en tur i Jotunheimen Nasjonalpark med en selv-guidet tur. Overnatting, mat, og bagasjetransport er inkludert i prisen. Det eneste du trenger å gjøre er å komme deg ut og oppleve den fantastiske naturen.

Self-guided tour

Oppdag Jotunheimen: Den Røde Ruten (8-Dager)
Utvid den grønne ruten med en guidet tur over Besseggen, samt en ekstra dag med guidet tur over Uranostind.

Self-guided tour

Oppdag Jotunheimen: Den Sorte Ruten (8-Dager)
Bli med på en av de mer krevende turene i Jotunheimen. Her er det 2 guidet turer, til Torfinnstind og Uranostind. Men også de to selv-guidet turene til Bukkelægret og Besseggen.

Self-guided tour

Oppdag Jotunheimen: Svartdalen og Besseggen (4-Dager)
Gå Besseggen, en av de mest populære turene i området. Hvert år kommer 60 000 mennesker for å gå ikoniske Besseggen, og det har blitt en milepæl for norske friluftsfolk. Ferden gjennom Svartdalen er en av de mest annerkjente and respekterte turene i området.

Guided tour(s)

Guidet tur: Oppdag Jotunheiemn-Grønn rute
En 6-dagers guidet tur som passer best for tur-vante personer med normal kondisjon og grunnleggende turkunnskaper. Denne turen tar deg rett inn i hjertet av Jotunheimen, over nydelige Bygdin, til høye topper og gjennom fantastiske daler.