Oppdag Jotunheimen

Velkommen til Jotunheimen, Norges flotteste nasjonalpark!

Bli med ut på tur og utforsk noen av de beste fjellturene i Norge. Vi tilbyr ulike turkategorier tilpasset ulike nivåer, slik at du kan finne den turen som passer deg aller best. Turene tar deg med på alt fra de fineste stiene, til de flotteste dalene og toppturene, med uforglemmelig utsikt.

  • Hvit rute, passer best til nybegynnere. Turene er fine og korte, med lave stignigner, og utsiktene…..vel utsiktene er fortsatt fantastiske!
  • Grønn rute, er tilpasset turgåere med noe mer erfaring. Turene er lengre, og noen er også dagsturer.
  • Rød rute, er utfodrende og har flere toppturer enn den grønne ruta. Alle turene er dagsturer.
  • Sort rute, er en krevende flerdagstur. Den inkludere to veldig krevende, guidede toppturer, hvor det vil bli behov for ekstra utstyr for å nå toppene.
På egenhånd

Oppdag Jotunheimen: Den Hvite Ruten (3/4/5-Dager)
Prøv de enklere vandreturene som passer perfekt for hele familen, og for deg som ønsker enklere turer men fortsatt kjempe fine naturopplevelser i fjellet.

Anbefalt
På egenhånd

Oppdag Jotunheimen – Den Grønne Ruten (6-Dager)
Ta deg en tur i Jotunheimen Nasjonalpark med en selv-guidet tur. Overnatting, mat, og bagasjetransport er inkludert i prisen. Det eneste du trenger å gjøre er å komme deg ut og oppleve den fantastiske naturen.

Delvis guidet

Oppdag Jotunheimen – Den Røde Ruten (8-Dager)
Utvid den grønne ruten med en guidet tur over Besseggen, samt en ekstra dag med guidet tur over Uranostind.

Devis guidet tur

Discover Jotunheimen: Black Route (8-Days)
Bli med på en av de mer krevende turene i Jotunheimen. Her er det 2 guidet turer, til Torfinnstind og Uranostind. Men også de to selv-guidet turene til Bukkelægret og Besseggen.