Foto: xxxx

Langrenn i Valdres og Jotunheimen

Bli med oss på skitur i Valdres og Jotunheimen! Gli på preparerte løyper gjennom et vinterlandskap med majestetisk utsikt mot Norges mektigste fjell. Kombiner dette med overnatting på de koseligste fjellstuer i lun atmosfære og lokale retter.  

Vi kjører deg fra Oslo eller Bergen rett inn til Valdres og Jotunheimen, hvor vi også tar oss av skiutleie, bagasjetransport, tilrettelegging av overnatting og god mat underveis. 

På langrennski i fjellet

I Valdres finner du et av de største sammenhengende løypenettverkene i Norge. 

Vi  har pakket de flotteste langrennsturene sammen med de fineste overnattingsstedene til attraktive langrenn pakketurer. Her kan du reise komfortabelt og miljøvennlig med buss fra Oslo eller Bergen for å nyte opplevelsen i fjellet. Du kommer til å bo på koselige lokal-eide høyfjellshotell med særpreg, og nydelige lokale matretter – en opplevelse i seg selv.

Du kan velge pakker hvor du overnatter på det samme hotellet hele turen, eller du kan velge pakker hvor du forflytter deg mellom flere overnattingssteder.

Vi ønsker at du skal ha fokus på å nyte ferien din og slippe mye organisering – det tar vi oss av, derfor tar vi alltid hånd om bagasjetransport, slik at du kun behøver å ha med deg en dagstursekk til din neste destinasjon. 

Bærekraft: Når du reiser med en av våre moderne og miljøvennlige busser til Valdres og bruker de lokale overnattingsstedene støtter du opp under et bærerkraftig reiseliv i regionen vår. Jotunheimen Travel gir 1% av pakkeprisen til lokale løypelag som preparerer de fine løypene du kommer å bruke – det kaller vi bærekraftig! 

Ofte stilte spørsmål om langrenn

Du har sikkert mange spørsmål når det kommer til våre langrennspakker. Her har vi samlet svar til de mest stilte spørsmål. Lurer du på noe mer, ta gjerne kontakt med oss her.  

Hvor overnatter jeg?

På tur med oss i Jotunheimen vil du overnatte på utvalgte, koselige høyfjellshotell, og DNT-hytter. 
For oss er det viktig at du føler deg trygg når du kommer frem, at du kan slappe av etter en lang dag med mye inntrykk ute, og at du kan nyte en god natts søvn, slik at du er klar til å fortsette eventyret med nye krefter dagen etter.

Alle våre gjester overnatter i utgangspunkt i dobbeltrom. Hos de aller fleste overnattingsstedene er det eget bad til rommet. i noen tilfeller, når det er stor pågang på overnattingsstedene kan man påberegne å dele rom med andre. Dette gir vi i så fall beskjed om ved bestilling.

Hva gjør jeg med bagasjen min?

Jotunheimen Travel tar hånd om bagasjen din mellom de ulike overnattingsstedene slik at du kan nyte langrennsturen din med kun lett sekk. Det er mulig å organisere bagasjetransport mellom de følgende overnattingsstedene i Jotunheimen: Bygdin Høyfjellshotell, Fondsbu DNT, Tyinholmen, Filefjellstuene, Gjendebu DNT, Memurubu Turisthytte, Bessheim Fjellstue og Gjendesheim DNT.  
Bagasjetransport og håndtering er inkludert på alle vårer turer.

Må jeg ha gått på langrenn før for å klare turen?

Det er individuelt hvordan vi takler å ha ski på beina, men de fleste med grei fysisk form vil kunne gå på langrenn uten problemer. Det er en fordel om du har prøvd å gå på ski tidligere. Vi leier ut ski med godt feste, og terrenget er enkelt.

Våre langrennsturer

Vi gleder oss også til vinteren, men våre pakker for langrennsturer kommer først til salgs til høsten. Dersom du  ønsker å begynne planleggingen allerede nå kan du gjerne kontakte oss på [email protected]