Sommer i Jotunheimen

I Jotunheimen og Valdres kan du nyte friheten, lange dager, magisk lys og fine naturopplevelser i storslått natur – i det tempoet som passer deg best.

 Turene tar deg med på alt fra de fineste stiene i de dypeste dalene til de luftigste fjellturene – med helt rå utsikt. Er du mer eventyrlysten og leter etter store utfordringer kan du bli med på brekryssing, og fjellklatring på flere av Jotunheimens fineste topper.

Jotunheimen og Valdres er et eldorado av frodig natur med et inspirerende kulturlandskap som vi gleder oss til å vise deg!

Hvor går ditt neste eventyr?

  Vandreturer Jotunheimen

  Bli med oss på vandring og fjellturer i Jotunheimen – fra dagsturer til flerdagsturer. Her vil du finner turer som passer alle nivå. Opplev majestetiske Jotunheimen fra de dype, frodige dalene til de høye toppene, og bo på koselige høyfjellshotell underveis.

  Se alle turer ›

  Fjellturer i Jotunheimen

  Bli med oss på Norges tak! Bratte tinder og luftige rygger. Jotunheimen har de høyeste, og noen av de mest spektakulære fjellene i Norge. Opplev fjellheimen med våre erfarne guider eller dra på oppdagelsesferd selv.

  Se alle turer ›

  Sykkelturer

  Sykling er en av de beste måtene å oppleve Jotunheimen på! Du kan lett legge bak deg lange strekninger og få så mye som mulig ut av ferien din. Vi legger til rette for guidede og selv-guidede sykkelturer langs Mjølkevegen, Valdres, Dovre og Jotunheimen. 

  Se alle turer ›

  Sommereventyr

  Bli med på sommereventyr i Jotunheimen! Her finnes de fineste opplevelsene Jotunheimen og Valdres har å by på. Sommeren her er et paradis for alle friluftsentusiaster  fra alpine topper, breer, Besseggen, Galdhøpiggen, Gjendevannet og Bygdinvannet, til det frodige kulturlandskapet i bygdene i Valdres. 

  Se alle turer ›

  M/B Bitihorn

  Bli med på en vakker reise over Bygdinvannet med historiske M/B Bitihorn. Ombord på Bygdinbåten ser du mange av Jotunheimens mektige topper ruve langs vannet. Båten anløper Bygdin, Torfinnsbu og Eidsbugarden, som alle er flotte utgangspunkt for opplevelser i fjellet. 

  Se alle turer ›