Foto: Beito Husky

Vintereventyr

Bli med på vintereventyr i snørike Valdres og Jotunheimen!

Opplev et gnistrende vinterlandskap fra hundesleden, føl på mestring ved å komme til topps på truger eller ski, og nyt nypreppede langrennsløyper omringet av hvite topper.

Ofte stilte spørsmål

Du har sikkert mange spørsmål når det kommer til vintereventyr i Jotunheimen. Her har vi samlet svar til de mest stilte spørsmål. Lurer du på noe mer, ta gjerne kontakt med oss. 

Hvordan kommer jeg meg til Jotunheimen og Valdres om vinteren?

Med våre egne busser Valdresekspressen eller ØstVestekspressen får du komfortabel skyss inkludert i alle våre pakker, helt frem til startsted for turene du skal på.

Hvordan er været i Valdres og Jotunheimen om vinteren?

Valdres og Jotunheimen er høytliggende områder i fjellnorge, og i Jotunheimen finner du de høyeste toppene Norge har å by på. Det vil si at været er raskt skiftende, temperaturene kan synke ned til over 20 minusgrader, og snøen med vinden kan gjøre sikten uklar og turene krevende. På senvinteren, fra mars-april blir dagene lengre, og sola kan varme på selv de høye topper om man har vindstille klare dager. Det er viktig med klær etter forholdene. Vi har mer informasjon om dette under hver enkelt tur, der vi også har forslag til pakkelister.

Jeg finner ikke en tur jeg kan tenke meg, kan dere lage personlige pakker?

Ja, det kan vi! Kontakt oss, å fortell mer om dine ønsker, så skreddersyr vi et spennende vintereventyr for deg.

Våre vintereventyr