Praktisk informasjon

Alle våre turer er inkludert buss fra Oslo, Bergen, og Lillehammer. Våre sjåfører har lang erfaring, og gir deg en trygg, og god start på reisen.

Reisebevis

Når du bestiller en tur hos oss, får du automatisk tilsendt en bekreftelse på turen sammen med en login til “Din side” hvor du finner turbeskrivelse, pakkeliste, voucher* og annen viktig informasjon til din tur. 

*Merk deg at voucheren kan endre seg hvis du fortar endringer i bestillingen før ankomst, eller hvis avreise eller ankomst med transport endrer seg. Last derfor ned den seneste versjonen av voucheren før avreise. 

Under turen

Du må ha voucher med deg, digitalt eller analogt som reisebevis for sjåfører, transport og leverandører underveis. Har du bestilt fysiske artikler til turen din, som f.eks. turkart, får du dette på ditt første overnattingssted. Her får du også bagasjelappen for bagasjetransport.

Etter turen

For oss er det veldig viktig å utvikle oss for å bli  en enda bedre tilbyder av turer i Jotunheimen – derfor ønsker vi gjerne at du gir oss en review, eller svarer på kundeundersøkelser hvis du mottar dette når du har kommet hjem.

Overnatting

På tur med oss i Jotunheimen vil du overnatte i utvalgte, koselige høyfjellshotell, og DNT-hytter med fin atmosfære og lokalmat. For oss er det viktig at du føle deg trygg når du kommer frem, at du kan slappe av etter en lang dag med mye inntrykk ute, og at du kan nyte en god natts søvn, slik at du er klar til å fortsette eventyret med nye krefter dagen etter.

Alle våre gjester overnatter i utgangspunkt i dobbeltrom. Hos de aller fleste overnattingsstedene er det eget bad til rommet. Sengetøy og håndklær er inkludert*

I noen tilfeller, når det er stor pågang på overnattingsstedene kan man påberegne å dele rom med andre. Dette gir vi i så fall beskjed om ved bestilling.

*På enkelte av våre turer er det overnatting på Torfinnsbu, her må du ha med deg sengetøy, da dette er en selvbetjent hytte. Hvis det er aktuelt får du beskjed om dette ved booking.

Mat og drikke

Mat er en viktig de av opplevelsen – og derfor har vi valgt overnattingssteder med fokus på lokal og næringsrik, god mat. Med dette får du lære om lokal kultur, og du sparer miljøet! Til frokost er det som regel en buffet hvor du også smører din egen matpakke for dagen. Flasker eller thermos som du har med selv fylles med vann/varm drikke. Husk at du smører deg en rikelig matpakke, og tar med deg nok drikke slik at du har nok energi til hele turdagen din. Vi anbefaler også å ta med energibarer, som du får kjøpt på de fleste overnattingsstedene, for rask energipåfyll under aktivitetene.

Utstyr / leie utstyr

Godt og riktig utstyr er viktig for en god opplevelse på alle turer.
Sjekk gjerne vår pakkeliste som gir en oversikt over hva du trenger å ha med deg.

Mangler du utstyr til turen din kan vi skaffe deg følgende:

  • Sykler (tilpasset turene langs Mjølkevegen og Tour de Dovre) 
  • Langrennski for våre langrennskipakker 

Tar du fine bilder underveis som du poster i sosiale medier er det veldig hyggelig om du vil tagge oss med #jotunheimentravel!

Følg oss på @jotuntravel

Fant du ikke det du lette etter?

Kontakt oss

Har du et spørsmål? Kontakt oss gjerne på e-post, så hører du fra oss innen kort tid!