Sykkelruter

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Sykling er en av de beste måtene å oppleve Jotunheimen på fordi du lett kan legge bak deg lange strekninger og få så mye som mulig ut av ferien din. I Jotunheimen, finner du 29 av de høyste fjellene i landet, inkludert Galdhøpiggen. I dette fantastiske området finner du nydelige utsikter, fjelltopper, fjorder, innsjøer, daler og seterlandskap. Om du skal ut på sykkeltur i Norge, så er dette ett av de beste områdene! Vi kan tilby en rekke selv-guidede turer som går over fem til ti dager. Dette inkluderer overnatting, mat, separat transport av bagasje mellom etappene, og ekstra transport under noen deler av turen. Vi kan også tilby leie av utstyr og el-sykler som kan gjøre deler av turen mye lettere. Å sykle i norske fjell kan være like givende som det er utfordrende. De gode sykkelveiene er godt vedlikeholdt, og rutene er heller ikke spesielt lange (3-4 timer) slik at du får tid til å utforske de ulike områdene rundt overnattingsstedene mer og kan eventuelt stoppe for å gå litt under sykkelturen.

Self-guided tour
Best seller

Mjølkevegen: Nord ruten (7-Dager)
Mjølkevegen, en av Norges fineste og mest kjente sykkelruter. Her får du noe av det beste Valdres og Jotunheimen regionen har å by på i løpet av 7 dager.

Self-guided tour

Mjølkevegen: Sør ruten (5-Dager)
Heng med på den kortere sør ruten av Mjølkevegen. Strekningene er kortere, og stigningene mindre. Ruten passer både til familier og gjester som ønsker å nyte en roligere tur.

Self-guided tour

Tour de Dovre (5-dager)
Her får man virkelig sett det fineste Dovrefjell og Rondane har og by på. Runden er på 126km og byr på fantastisk utsikt og gode sykkelløyper.

Self-guided tour

Nasjonalparkruten – Kombo (10-Dager)
Denne 359 km lange ruten er passende for deg i god fysisk form med sykkelerfaring. Den tar deg gjennom klassiske fjell- og dalområder, langs elver og seterlandskap og opp bratte stigninger med fremragende utsikter.

Sjekk ut alle våre andre utflukter.