OM OSS

Vår visjon er å være den ledende turoperatøren for bærekraftig opplevelsesreise i Jotunheimen nasjonalpark og Valdres.

Vi tilbyr alt fra fotturer gjennom flere dager, fjellturer til de mest ikoniske toppene i Jotunheimen, kortere, spennende dagsturer, sykkelturer langs Mjølkevegen – til personlige turer. Gjennom vårt samarbeid med lokale bedrifter ønsker vi å gi våre gjester en unik, bærekraftig og miljøvennlig opplevelse.

Julie Haugen Olsen –
Booking

Jeg er bookingansvarlig i Jotunheimen Travel og den du kanskje kommer til å snakke mest med. Jeg elsker å vite at gjestene våre opplever den best mulige turen. Og det er her jobben min kommer inn. For å sørge for at du har enkle dager og med sikkerhet vet at alle de beste alternativene for turen til fjellene våre er tatt vare på.

Og husk; Vi skreddersyr turer for deg og din turgruppe slik du ønsker. På nettsiden vår er det mange gylne turer som vil vare i minnene dine for alltid, men hvis du foretrekker et eventyr skreddersydd for deg så ordner vi det.

Nyt våre fjorder og fjell!

 

Siri Gjendemsjø –
Travel Designer 

Som Travel designer jobber jeg for å skape gode og minneverdige opplevelser for alle som vil ut i naturen med oss. På fritiden kan du finne meg løpende, på terrengsykkel, på langrennski, til fots eller bak en hundeslede med ivrige huskyer.

Jeg setter pris på det langsomme friluftslivet, og utfordringene naturen gir; krysse en isbre, orientere seg i dårlig vær, kunne håndtere et klatretau for å nå de siste meterne til topppunktet. Alle disse erfaringene tar jeg med meg inn i utformingen av reisene vi tilbyr i Jotunheimen Travel.

 

Rikard Bøe –
Travel Designer 

Som reisedesigner gjør jeg det mulig for deg å skape minneverdige øyeblikk. Sammen med mine kolleger sikrer vi den beste opplevelsen fra ditt første møte, til du kan fortelle om alt du har opplevd i vår mangfoldige region. Helt bekymringsfritt!

Gleden ved å utforske gir meg gode opplevelser. Det jeg finner av gode opplevelser deler jeg gjerne med dere. Jeg håper du blir like imponert som meg!

Jeg er sertifisert Norsk Naturveileder med 10 års erfaring innen naturbasert reiseliv.

 

Katrine Celius –
Markedsfører | Produktutvikler

 
Jobben min som markedsfører i Jotunheimen Travel, er å sørge for at så mange som mulig blir kjent med våre fantastiske fjellområder!

Sammen med mine gode kollegaer jobber jeg for at du skal få en god helhetsopplevelse, fra du møter oss i den digitale verden, bestiller reisen du ønsker – til du går av bussen og kan se tilbake på en unik tur i fjellet.

På fritiden finner du meg i skogen ved et bål, på en fjelltopp, på randonee, på langrennski eller aller helst på sykkelsetet. 

God reise med oss!

Georg Sichelschmidt –
Daglig leder | Produktutvikler

Som daglig leder i Jotunheimen Travel har jeg ansvar for at reisen din oppleves på en god måte fra start til slutt. Jeg jobber også med produktutvikling og er bookingansvarlig. Det er meg du ofte snakker med når du kontakter oss.

Opprinnelig er jeg fra Tyskland, men de norske fjellene har alltid opptatt meg, så etter 12 år i reiselivsnæringen, og som guide i Nord-Norge, har jeg gleden av å utvikle Jotunheimen Travel sammen med mine gode kollegaer.

En del av jobben vår er å være ute i marka, noe jeg også bruker mye av fritiden min til – å gå på turer, sykle og utforske Jotunheimen og Valdres for å kunne gi deg de beste opplevelsene.

 

 

Guides

Våre guider er alle lokale outdoor-junkies som elsker å vise fram fjellene, og opplevelsene du kan hente i Valdres og Jotunheimen. Guidene kjenner området, og terrenget slik at du blir godt ivaretatt på turen din, og kan nyte godt av kunnskapen de har med seg.

Alle guider i Jotunheimen Travel har nødvendige sertifikater, og er opptatt av at du kommer trygt igjennom turen, fylt med mestring og mer kunnskap.

Bussen over fjellet

Sjåfører

Våre sjåfører har yrkesstolthet og trives i en bedrift med over 100 års historie.

Vi har kjørt tilreisende til Valdres og Jotunheimen helt siden 1909. Det er sjåførene du vil møte aller først hos oss, på tur med våre reiser. De vil ta deg godt imot, ta hånd om bagasjen din, og kjøre deg trygt mellom destinasjonene. 

Mannskap på M/B Bitihorn

På Bygdinbåten vil du møte trivelige kapteiner som seiler deg trygt over Bygdinnvannet med historiske M/B Bitihorn.

Båten ble bygget og sjøsatt i 1912, og hadde sin jomfrutur 17. juli samme året. Båten har gått i trafikk på Bygdin siden, bare avbrutt av et par år under andre verdenskrig.

Samfunnsansvar og miljøvern

Jotunheimen Travel har en visjon om å være den ledende aktør innen bærekraftig opplevelsesturisme i Jotunheimen og Valdres. Med dette forplikter vi oss til å ha fokus på klima og miljø, økonomi og sosiale forhold.

Jotunheimen Travel er miljøfyrtårnsertifisert

Vi er stolte av å være en Miljøfyrtårn-bedrift. Dette stiller krav til oss angående avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS-rutiner, miljøkrav ved innkjøp og miljøfokus ved transport. Vi jobber aktivt med minimering av avfall, vi har en godt fungerende HMS-styring, og vi fortrekker leverandører som også er Miljøfyrtårnsertifisert. 

Reis miljøvennlig

I alle våre reiser er det inkludert ankomst og avreise med miljøvennlige, moderne busser. Vårt morselskap, JVB, betjener strekningen fra Oslo til Bergen, og eier beltebiler og båten på Bygdinvannet i Jotunheimen. Ditt personlige klimagass-avtrykk blir minimalt når vi kan reise miljøvennlig til fjellet, uten bruk av bil. Ved å velge oss som turoperatør bidrar du til et bærekraftig, og miljøvennlig reiseliv i regionen vår.

Vi støtter lokalt næringsliv

For å kunne gi gjestene våre de fineste opplevelsene, samarbeider vi med mange fantastiske mennesker og steder i Valdres og Jotunheimen. Dette er drivere som virkelig brenner for den lokale bedriften sin, enten det er en fjellstuer, guiding, fjellbåter eller restauranter. Dette gir opplevelser av høy kvalitet, som sørger for at våre gjester kommer trygt frem og får en god opplevelse fra turen start til slutt. Gjennom dette samarbeidet støtter vi det lokale næringslivet, og med dette arbeidsplasser i distriktene som samtidig opprettholder attraksjonene for lokalbefolkningen i regionen vår.

Arbeidstøy

Våre guider og ansatte ellers behøver turutstyr av kvalitet for å kunne guide og utforske nye opplevelser i fjellheimen. Produksjonen av turutstyr er kjent for å være ikke være den mest miljøvennlige, det blir brukt mye plast og preparater for å gjør klærne vanntette og tåle røft vær.
Vi er bevisst på dette og har derfor valgt en leverandør som per i dag har klart å produsere alle sine kolleksjoner fra 100% resirkulert materiale. Klærne blir produsert i Europa, og er slitesterke med høy kvalitet, slik at vi kan bruke dem i mange år fremover. Med Houdini har vi funnet en leverandør som passer til vår visjon; å være ledende innen bærekraft.

Lokalkjent med lang historie

Jotunheimen Travel er en del av JVB AS – et selskap med over 100 års historie. JVB har i hele sin levetid sørget for transport i, og til og fra Valdres og Jotunheimen og betjener beltebilene langs Tyin, båten M/B Bitihorn på Bygdin og ekspressbussene mellom Oslo og Bergen gjennom Valdres. Jotunheimen Travel er det seneste selskapet under JVB, og vårt mål er å skape videre utvikling i lokalt reiseliv ved å samle aktører som vil gi deg en tur-opplevelse utenom det vanlige.

Følg oss gjerne i sosiale medier

Contact us

If you have any questions, don’t hesitate to contact us! Send us an e-mail, and we will come back to you as soon as possible.