Hundekjøring

Se for deg å bli trukket gjennom vinterlandskapet i Jotunheimen på en hundeslede trukket av 6 hunder. Eller enda bedre, hvorfor forestille seg det når du kan bli med på en av våre utflukter å prøve det ut selv.

Vår profesjonelle samarbeidspartner Beito Husky vil sørge for at du vil kunne styre din egen slede og hundespann. Gården har rundt 50 hunder klar for å sende dere ut på nye eventyr. Du vil få god opplæring og støtte, slik at du selv kan lede hundespannet selv på utflukten. Det vil så bli gjennomført en 12-16km lang tur med guidet hundekjøring. Det blir god tid både til å nyte turen og naturlandskapet i løpet av turen. I løpet av turen blir det også servert mat.

Om sommeren går turen i vogn på hjul, noe som gjør dette til den perfekte utflukten året rundt.

Dagstur, eller forleng turen med flere netter

Vi tilbyr dagsturer med hundekjøring fra Oslo, med henting og avlevering på Oslo bussentral. Valdresekspressen sørger for en fin tur opp og ned gjennom fjell landskapet i Jotunheimen og ned til noe mer hektiske Oslo sentrum.

Du vil bli hentet 08:40 fra bussterminalen og er tilbake samme kveld. Det er også mulig å forlenge utflukten med en ekstra natt på Beitostølen, og kombinere med andre aktiviteter i området.

Loading…

Sjekk ut alle våre andre utflukter.