cropped-Gomobu-Brattåskrysset-Mjølkevegen-South-Jotunheimen-Travel-4.jpg
cropped-Gomobu-Brattåskrysset-Mjølkevegen-South-Jotunheimen-Travel-4.jpg

Vilkår for JVB Travel

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Jotunheimen Travel er et JVB Travel AS produkt.

Betaling
JVB Travel AS krever betaling gjennom web-butikken samtidig som bestillingen skjer.

Reservasjon
Reservasjonene fra JVB Travel AS er bekreftet så fort gjestene har mottatt en skriftlig bedkreftelse på e-post.

Priser og skatt
Alle prisene inkluderer moms og øvrige skatter.

Endringer og kanselleringer
For utflukter lenger enn 24 timer (fler-dagsturer), er det kun endringer og kanselleringer minst 30 dager før ankomst dato som vil bli endret eller refundert.

For dagsturer (maks 24 timer), må endringer skje minst 48 timer før ankomst, for kanselleringer i samme periode vil 50% av beløpet returneres.

Kanselleringer etter disse periodene, manglende oppmøte, eller om man er sent ute til sitt oppmøte sted og tidspunkt og på denne måten ikke får ta del i sin utflukt, vil ikke gi refusjon av betalingen.

Kansellering
For kansellering vennligst ta kontakt med JVB Travel AS via e-post.

Bekreftelse av risiko

Det er gjestens eget ansvar å kunne grunnleggende norsk eller engelsk for å kunne forstå instruksjonene og kunne kommunisere med guiden om det skulle oppstå en nød-hendelse.

Flere av utfluktene foregår ute i naturen. Vilde dyr, vær og vind er forhold som man ikke rår over. Det er derfor viktig at gjestene følger guidene og de lokale ansatte sine instrukser , for å redusere risikoen for skader.

Reise forsikring

Vi anbefaler alle gjester og ha en egen reiseforsikring fra sitt hjemland som dekker både reisen, men også som er gyldig for de ulike aktivitetene som gjestene skal med på. F.eks hundekjøring, fjell klatring osv. Vi anbefaler også en forsikring som dekker kansellering, sykdom, stjålet bagasje, og andre uforutsette hendelser