Foto: BeitoHuskyTours

Trugetur, isfiske og villmarks middag på Beitostølen

På denne vinteraktivitetsdagen på Beitostølen kombinerer vi det beste av å leve i vinterland, truger i den magiske naturen i fjellene med isfiske, og en ekte villmarks middag servert rundt et bål. Bli med oss en dag og nyt ekte vinter med morsomme aktiviteter og god mat. Denne dagsturen er også perfekt for en hel familie.

Høydepunkt

  • Trugetur
  • Isfiske
  • Villmarks middag

Inkludert

  • Guidet trugetur
  • Isfiske
  • En smakfull villmarks middag
  • Alt nødvendig utstyr som truger, varme ytterklær og vinterstøvler

Sesong & Pris 2024

November-Mai

Pris:
Voksen: Kr. 11200
Barn tom 13 år: Kr 850

Høysesong
Des 23. – Jan 7. &
Feb 18.-25. &
Mars 23.-April 1.
+ Kr. 100

Vi anbefaler

Hvis du har mulighet, anbefaler vi å tilbringe en natt på vår villmarks hytte for å få en genuin og helhetlig opplevelse.

Program

Få ting er mer tradisjonelt norsk enn å tilbringe en vinterdag utendørs, og nyte naturen sammen med venner rundt et bål. Guiden vår vil ta med en eller to sledehunder som gir oss godt selskap og til og med litt hjelp med utstyret.

Du får nødvendige varme klær ved behov og instruksjon i hvordan du bruker trugene.

Trugeturen tar oss gjennom dyp skog og over åpne, men frosne våtmarker. Vi vil ta oss tid til å utforske spor og tegn som er lagt igjen av innbyggerne i skogen, og hvis vi er heldige, kan vi få et glimt av dem også. Når vi kommer frem til innsjøen vår, forbereder vi oss på isfiske.
Med riktig utstyr og råd fra guiden har vi en god sjanse til å fange en fisk til middag. Glimt av eventyr som beskrevet av Jack London vil komme inn i tankene dine, da guiden viser hvordan du tilbereder din egen fisk og tilbereder et ekte villmarks måltid over bålet.
Ikke bekymre deg, vi tar med andre matvarer i tilfelle vi ikke får noe hell med krokene!

Viktige detaljer

 Tidligere erfaring er ikke nødvendig for å delta på denne turen, alt du trenger er gjennomsnittlig fysisk form.

Barn er velkomne til å delta på denne turen sammen med en ansvarlig voksen. Foreldre må evaluere om barnet er egnet for å tilbringe en dag utendørs i en typisk norsk vinter.

Ta kontakt med oss før du bestiller hvis barnet er under 7 år.

 

Se flere vinteraktiviteter