Foto: JVB/Katrine Celius

Turer fra Bergen

Vi tilbyr en rekke aktiviteter og turer fra Bergen til Jotunheimen nasjonalpark. Velg mellom dagsturer og flerdagsturer. Vi tar oss av transport fra og til Bergen med egne busser, bagasjetransport, tilrettelegging av overnatting på koselige fjellhotell, og utsøkte lokale matretter underveis. 

Turer og aktiviteter med Bergen som utgangspunkt

Om du befinner deg i Bergen har du flere muligheter til å oppleve stor natur alle årstider helt enkelt med Jotunheimen Travel. Vi har noe for alle aktivitetsnivå og typer. Ønsker du fart og spenning, eller rolige dagsturer med utsikt? Valget er ditt. Alle turer er inkludert bagasjetransport og transport til og fra Bergen med våre egne busser.

Skreddersydde opplevelser fra Bergen 

Ønsker du din helt egen tur til deg, familien eller vennegjengen? Vi skreddersyr også private turer og personlige opplevelser helt etter dine etter dine interesser og ønsker. En av våre opplevelsesdesignere vil hjelpe deg slik at du får en reise som inkluderer aktivitetene og destinasjonene du er mest interessert i. Dette er en super gave til deg selv og de du er glad i – som gir minner for livet.

Turer fra Bergen

Fant du ikke det du lette etter?

Se praktisk informasjon