Truge- og skiferie på fjellet!

Dele:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Vi nordmenn er kjent for våre turvaner og vårt nære forhold til naturen. En av de beste måtene å nyte de nydelig og hvite vintrene med snødekte trær og fjelltopper på, er å komme seg ut i naturen på ski, eller truger! Vi tilbyr en 6 dagers utflukt til Valdres, der du får bo på koselige Gomobu fjellstue og bli med på uteaktivitetene som tilbys i området. Gomobu ligger sentralt til og har både skiløyper, akebakker og alpinanlegg i nærheten.

På denne utflukten har vi Jotunheimen Travel sin «matpakke-pensjon» med 3 måltider om dagen inkludert i prisen. Du finner mer informasjon her.

Overnatting, mat og drikke inkludert:

  • All overnatting inkludert
  • Mat serveres på overnattingsstedene og er inkludert
  • «Matpakke-pensjon» med 3 måltider om dagen inkludert i prisen. Du finner mer informasjon her.

Transport:

  • Transport rundtur Oslo-Gomobu er tilgjengelig som add-on

Overnatting:

  • 5x netter på Gomobu fjellstue

Agenda:

  • Dag 1: Ankomst Gomobu
  • Dag 2-5: Stå på ski, truger eller aking i bakker og løyper rundt Vasetområdet
  • Dag 6: Retur
Yngve Ask
Yngve Ask
Yngve Ask
Yngve Ask

Gomobu

Gomobu fjellstue er en aldeles sjarmerende fjellstue som ligger på Vaset, i Valdresregionen. Her bor du på trivelige rom eller i hytter, og får alle måltider inkludert. Rundt Gomobu og på Vaset er det en del aktviteter på vinters tid; det er turmuligheter på ski, på truger og litt på beina; det er flere akebakker og ikke minst alpinanlegg. Du kan planlegge dagene akkurat slik du vil og ta del i de aktivitene du ønsker.

Aktiviteter:

Gå på langrenn

Å gå på langrenn har i alle tider vært en populær sport blandt nordmenn. Det er en fantastisk måte å oppleve vinterlandskapet på og få seg en skikkelig treningsøkt!

Gå på truger

Gå på truger blir stadig mer og mer populært. Det er en ypperlig måte å bevege seg i terrenget på og gir deg den samme fleksibilitet som ski og å gå på beina på hardt underlag.

Livet på Gomobu, Vaset

Vaset er en veldig populær destinasjon, både på sommeren og vinteren. På vinteren er det turmuligheter på ski, på truger og litt på beina, og det er flere akebakker og ikke minst alpinanlegg i området. På sommeren kan man gå tur, padle kayak, sykle og dra på ridetur. I området er det mange gamle støler ( både med og uten dyr), koselige kaféer og restauranter. Det er noe å finne på for alle og enhver!

Loading…