Velkommen til fjells!

Ta deg en tur til fjellet og opplev en skikkelig god gammaldags vinter med masse snø og uteaktiviteter !

Norge er kjent for de lange og kalde vintrene og for alle uteaktivitetene som følger med, men de siste årene er det veldig variert hvor mye snø det blir i lavlandet og dermed hvor mye man får praktisert både ski and andre snøbaserte interesser. I fjellet derimot er det som oftest rikelig med snø og man kan få kjørt både langrenn, gå med truger, hundeslede og mer! Velkommen til Jotunheimen og Valdres, noen av de vakreste og kulturrike regionene i Norge, for å få med deg en skikkelig norsk vinter.

I flere århundrer har det nordisk folket praktisert ulike snøaktiviteter både som fremkomstmiddel og som hobby. I dag er det fortsatt deilig å kunne få et lite avbrekk fra hverdagen og dra ut i naturen og nyte en rolig og avslappende ferie. Og det er noe å gjøre for alle og enhver; barn som skal ” tidlig krøkes” for å bli dyktige skigåere og nybegynnere som ønsker å tre ut av komfortsonen ved å prøve seg på en liten tur med truger eller langs veien. Mer erfarne turgåere kan også prøve seg på å kjøre hundeslede, en sport som øker i popularitet og som gir deg et skikkelig adrenalin-rush. Man kan også spenne på skiene og gå så mange løyper man vil i området og til og med tilbringe en natt ute midt i naturen! Uansett hva slags planer du legger så er det alltid en varm peis og et varmt måltid som venter på deg ved slutten av dagen. Tilbring en avlsappende ferie med familie, venner eller kjæresten!

Vi tilbyr både selv-guidede og guidede turer, og kan også lage en skreddersydd pakke til deg. Velkommen!

Beltebil & lunsj-tur

Bli med beltebilene Fondsbu eller Eidsbugarden. Nyt turen gjennom vinterlandskapet, med påfølgende lunsj når dere kommer frem til Eidsbugarden og Fondsbu. Det er også mulighet for transport fra Fagernes.


Vinter på fjellet – Beitostølen (3-dager)

Bo på kjente 4-stjerners Radisson BLU Beitostølen Ski Resort med alle deres fasliteter. Her bor du midt i smørøyet i Beitostølen med alle aktiviteter og muligheter som tilbys.

Beltebil Eventyr (3-dager)

Beltebil er en veldig fin opplevelse for folk i alle aldre, og kan være gøy å prøve for familier med barn. På Fondsbu venter en varm peis og et varm middagsmåltid.

Midt i ingenmannsland: Den komplette pakken (7-dager)

Bli med på en 7-dagers truge- og hundekjøringsreise i vakkert vinterland. Dersom du er en litt erfaren turgåer, som er litt vant til å ferdes i fjell- og snølandskap og som ønsker en utfordring, er denne turen for deg!

Besseggen vintertur: Overnatting på Bessheim (2-dager)

Kom til Jotunheimen og få med deg fantastiske Besseggen, på randoneeski! Enten du er en erfaren randokjører eller nylig har blitt med på trenden, våre erfarne guider tar deg med på en uforglemmelig opplevelse over et av Norges mest kjente fj…

Besseggen vintertur: Overnatting på Bessheim (3-dager)

Kom til Jotunheimen og få med deg fantastiske Besseggen, på randoneeski! Enten du er en erfaren randokjører eller nylig har blitt med på trenden, våre erfarne guider tar deg med på en uforglemmelig opplevelse over et av Norges mest kjente fj…

Snø-eventyr (4-dager)

Snø-eventyret i Beitostølen er perfekt for den som ønsker opplevelser, aktivitet og spektakulær natur. Med denne fantastiske turen over fire dager får du oppleve både hundekjøring, tur på truger …

Vinter på fjellet – Gomobu Fjellstue på Vaset (6-dager)

Vi nordmenn er kjent for våre turvaner og vårt nære forhold til naturen. En av de beste måtene å nyte de nydelig og hvite vintrene med snødekte trær og fjelltopper på, er å komme seg ut i n…

Sjekk ut alle våre andre utflukter.