Velkommen til fjells!

Ta deg en tur til fjellet og opplev en skikkelig god gammaldags vinter med masse snø og uteaktiviteter !

Norge er kjent for de lange og kalde vintrene og for alle uteaktivitetene som følger med, men de siste årene er det veldig variert hvor mye snø det blir i lavlandet og dermed hvor mye man får praktisert både ski and andre snøbaserte interesser. I fjellet derimot er det som oftest rikelig med snø og man kan få kjørt både langrenn, gå med truger, hundeslede og mer! Velkommen til Jotunheimen og Valdres, noen av de vakreste og kulturrike regionene i Norge, for å få med deg en skikkelig norsk vinter.

I flere århundrer har det nordisk folket praktisert ulike snøaktiviteter både som fremkomstmiddel og som hobby. I dag er det fortsatt deilig å kunne få et lite avbrekk fra hverdagen og dra ut i naturen og nyte en rolig og avslappende ferie. Og det er noe å gjøre for alle og enhver; barn som skal » tidlig krøkes» for å bli dyktige skigåere og nybegynnere som ønsker å tre ut av komfortsonen ved å prøve seg på en liten tur med truger eller langs veien. Mer erfarne turgåere kan også prøve seg på å kjøre hundeslede, en sport som øker i popularitet og som gir deg et skikkelig adrenalin-rush. Man kan også spenne på skiene og gå så mange løyper man vil i området og til og med tilbringe en natt ute midt i naturen! Uansett hva slags planer du legger så er det alltid en varm peis og et varmt måltid som venter på deg ved slutten av dagen. Tilbring en avlsappende ferie med familie, venner eller kjæresten!

Vi tilbyr både selv-guidede og guidede turer, og kan også lage en skreddersydd pakke til deg. Velkommen!

Anbefalt
Guidet tur

Vintereventyr (7-Dager)
Bli med på en 7-dagers truge- og hundekjøringsreise i vakkert vinterland. Dersom du er en litt erfaren turgåer, som er litt vant til å ferdes i fjell- og snølandskap og som ønsker en utfordring, er denne turen for deg!

Guidet tur

Vintereventyr Helgetur (3-Dager)
La huskyene guide deg langs snødekte og naturskjønne stier, gjennom hvite fjell og landskap og få en smakebit på hvordan polfarerne utforsket uoppdaget områder.

Guidet tur

Vinter camping i Jotunheimen
(3-Dager)

Vær ett med naturen og heng med på en guidet tur på truger i dette fantastiske fjell- og vinterlandskapet. Her sover vi også ute natt i vintertelt i frisk friluft.

På egenhånd

Gomobu: Truge- og skiferie
(6-Dager)

Bo 6 dager på koselige Gomobu fjellstue og bli med på uteaktivitetene som tilbys i området. Gomobu ligger sentralt til sør for Jotunheimen og har både skiløyper, akebakker og alpinanlegg i nærheten.
Sjekk ut alle våre andre utflukter.