Velkommen til fjells!

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Ta deg en tur til fjellet og opplev en skikkelig god gammaldags vinter med masse snø og uteaktiviteter !

Norge er kjent for de lange og kalde vintrene og for alle uteaktivitetene som følger med, men de siste årene er det veldig variert hvor mye snø det blir i lavlandet og dermed hvor mye man får praktisert både ski and andre snøbaserte interesser. I fjellet derimot er det som oftest rikelig med snø og man kan få kjørt både langrenn, gå med truger, hundeslede og mer! Velkommen til Jotunheimen og Valdres, noen av de vakreste og kulturrike regionene i Norge, for å få med deg en skikkelig norsk vinter.

I flere århundrer har det nordisk folket praktisert ulike snøaktiviteter både som fremkomstmiddel og som hobby. I dag er det fortsatt deilig å kunne få et lite avbrekk fra hverdagen og dra ut i naturen og nyte en rolig og avslappende ferie. Og det er noe å gjøre for alle og enhver; barn som skal » tidlig krøkes» for å bli dyktige skigåere og nybegynnere som ønsker å tre ut av komfortsonen ved å prøve seg på en liten tur med truger eller langs veien. Mer erfarne turgåere kan også prøve seg på å kjøre hundeslede, en sport som øker i popularitet og som gir deg et skikkelig adrenalin-rush. Man kan også spenne på skiene og gå så mange løyper man vil i området og til og med tilbringe en natt ute midt i naturen! Uansett hva slags planer du legger så er det alltid en varm peis og et varmt måltid som venter på deg ved slutten av dagen. Tilbring en avlsappende ferie med familie, venner eller kjæresten!

Vi tilbyr både selv-guidede og guidede turer, og kan også lage en skreddersydd pakke til deg. Velkommen!

Guided tour(s)
Best seller

Besseggen på vinteren! (2/3-Dager)
Kom til Jotunheimen og få med deg fantastiske Besseggen, på randoneeski! Enten du er en erfaren randokjører eller nylig har blitt med på trenden, våre erfarne guider tar deg med på en uforglemmelig opplevelse over et av Norges mest kjente fjell.

Guided tour(s)

Vintereventyr (7-Dager)
Bli med på en 7-dagers truge- og hundekjøringsreise i vakkert vinterland. Dersom du er en litt erfaren turgåer, som er litt vant til å ferdes i fjell- og snølandskap og som ønsker en utfordring, er denne turen for deg!

Guided tour(s)

Vintereventyr Helgetur (3-Dager)
La huskyene guide deg langs snødekte og naturskjønne stier, gjennom hvite fjell og landskap og få en smakebit på hvordan polfarerne utforsket uoppdaget områder.

Guided tour(s)

Vinter camping i Jotunheimen (3-Dager)
Vær ett med naturen og heng med på en guidet tur på truger i dette fantastiske fjell- og vinterlandskapet. Her sover vi også ute natt i vintertelt i frisk friluft.

Self-guided tour

Gomobu: Truge- og skiferie (6-Dager)
Bo 6 dager på koselige Gomobu fjellstue og bli med på uteaktivitetene som tilbys i området. Gomobu ligger sentralt til sør for Jotunheimen og har både skiløyper, akebakker og alpinanlegg i nærheten.

Self-guided tour

Beltebil eventyr (2/3-Days)
Beltebil er en veldig fin opplevelse for folk i alle aldre, og kan være gøy å prøve for familier med barn. På Fondsbu venter en varm peis og et varm middagsmåltid.

Guided tour(s)

Tyin-Filefjell Randonee
Randonee er i fullmarsj. Flere og flere ønsker nå å dyrke adrenalin-rushpregede turer og oppleve en ny «fjell»-side (bokstavelig talt) av de norske fjellene.Velkommmen til Filefjell og en helt unik randoneeopplevelse! Enten du er en erfaren randokjører eller nylig har blitt med på trenden, våre erfarne guider tar deg med på en uforglemmelig opplevelse.

Self-guided tour

Påsketur Jotunheimen
La bilen stå og bli med Valdresekspressen opp til Valdres og Jotunheimen i påska. Tilbring to eller tre dager på ski, og overnatt på Bessheim, og Bygdin høifjellshotell. Bagasjen din blir fraktet for deg på påskebussen til neste overnattingssted, mens du går turen på ski.

Sjekk ut alle våre andre utflukter.