Utflukter

Dagsturer 2019

Hva skal du i neste helg? Eller kanskje i morgen? Kom deg ut av den daglige rutinen og heng deg på et eventyr! Vi har dagsturer fra Oslo, Beitostølen, Tyin og Fagernes.

Guidet tur

Hesteridning
Nyt turen gjennom naturlandskapet helt fra Oslo til Jotunheimen. Når du ankommer vil du få muligheten til å nyte en rolig og avslappende tur i naturen.

Guidet tur

Hundekjøring
Hundekjøring er en fantastisk måte å oppleve naturen på. Og nå har du muligheten til å prøve det i noen av de beste natur områdene i Norge. Bli med Valdres ekspressen fra Oslo, på en fantastisk reise gjennom naturlandskapet til Jotunheimen.

Guidet tur

Kanefart
Bli med en avslappende 3 timers kanefart. Det blir pause halveis, med et varmt måltid og noe varmt å drikke ute i naturen

På egenhånd

Jotunheimen rundt
Bli med på en rundtur helt fra Oslo eller Fagernes gjennom naturlandskapet i Valdres og Jotunheimen. En fantastisk mulighet til å oppleve hele regionen på en reisedag.

På egenhånd

Beltebiler & lunsj-tur
Bli med beltebilene Fondsbu eller Eidsbugarden. Nyt turen gjennom vinterlandskapet, med påfølgende lunsj når dere kommer frem til Eidsbugarden og Fondsbu. Det er også mulighet for transport fra Fagernes.
Vandreturer Sommer 2019

Oppleve en sommer utflukt i en av de mest berømt fjellområdene i Norge. Du kan oppleve Jotunheimen på en vandring gjennom fjellet, på en hesterygg, eller kanskje i en hundeslede.

På våre selv-guidet oppdag Jotunheimen vandringer og den historiske turen vil du se noen av de mest kjente og populære turene i området. Svartdalen har en fantastisk utsikt med noen av de mest kjente fjelltoppene i området. Både på den historiske ruten og den røde oppdag Jotunheimen ruten vil turen gå over den kjente Besseggen ruten.

En annen kjent rute er Kongevegen som er like fantastisk både sommer og vinter, og den beste tiden er kanskje alt i Mai.

Guidet tur

Historisk Rute Jotunheimen
(7-Dager)

Følg sporene til pionerene i den norske fjellhistorien på denne historiske ruten fra Gjendesheim til Eidsbugarden, gjennom Jotunheimen nasjonalpark.

Anbefalt
På egenhånd

Oppdag Jotunheimen – Den Grønne Ruten (6-Dager)
Ta deg en tur i Jotunheimen Nasjonalpark med en selv-guidet tur. Overnatting, mat, og bagasjetransport er inkludert i prisen. Det eneste du trenger å gjøre er å komme deg ut og oppleve den fantastiske naturen.

Delvis guidet

Oppdag Jotunheimen – Den Røde Ruten (8-Dager)
Utvid den grønne ruten med en guidet tur over Besseggen, samt en ekstra dag med guidet tur over Uranostind.

På egenhånd

Svartdalen (Dagstur)
Svartdalen er også kjent som en av de vakreste dalene i Jotunheimen. For de som er vant med vandreturer er turen mulig som en dagstur med hjelp av vanlige rutebusser og båter.

På egenhånd

Vandring og Lunsj: Utsikten (Dagstur)
Nyt båtturen med M/B Bitihorn til Eidsbugarden. En bedre lunsj på Fondsbu DNT og en vandring til utsikten. Finnes det en bedre måte å tilbringe dagen på?

Guidet tur

Fjell eventyr: Hesteridning
(2-Dager)

Hvorfor gå, når man kan ri? Bli med på vår ridetur til fjells, med overnatting på en gammel støl.

Guidet tur(er)

Toppturer: Nørdre Kalvehølotinden
På 2019 moh har Nørdre Kalvehølotinden mange likheter med Torfinnstind, men her er det enklere å nå toppen. Et godt alternativ for nybegynneren.

Anbefalt
Guidet tur(er)

Toppturer: Torfinnstind
Heng med på en dagstur eller fler-dagsturer opp til Torfinnstind på 2119 meter over havet!

Guidet tur(er)

Toppturer: Kvitskardtinden
Kvitskardtinden er med sine 2193 meter over havet Norges 59. høyeste fjell. På toppen troner en imponerende varde, som kanskje er av de største og mest forseggjorte blant 2000-metringene.

Guidet tur(er)

Toppturer: Torfinnstindtraversen
Torfinnstindtraversen er en av de mer ekstreme turene vi byr på. Her krysser vi Østre Tofinnstind (2120m), Mitre Torfinnstind (2112m) og Vestre Torfinnstind (2095m) i løpet av en dag.
Sykkelturer Sommer 2019

En av de beste måtene å reise rundt i Jotunheimen på er med sykkel. Fjellet byr på en fantastisk utsikt. Men også bratte fjell og tunge bakker. Det er lov med litt hjelp! Og den beste hjelpen man kan få i ekte norske fjellbakker er en god el-sykkel! Ta med din egen, eller lei en som en del av pakken!

Populær
På egenhånd

Mjølkevegen Sykkel Rute
(7-Dager)

Mjølkevegen, en av Norges fineste og mest kjente sykkelruter. Her får du noe av det beste Valdres og Jotunheimen regionen har å by på i løpet av 7 dager.

På egenhånd

Tour de Dovre
(5-dager)

Her får man virkelig sett det fineste Dovrefjell og Rondane har og by på. Runden er på 132km og byr på fantastisk utsikt og gode sykkelløyper.
Konserter og andre hendelser 2019

Det er en rekke ulike store og små begivenheter i Valdres og Jotunheimen, og vi vil at du skal få muligheten til å få oppleve noen av dem! Transport fra Oslo, Gardermoen og Bergen tilgjengelig på de fleste aktivitetene.

Valdres Sommersymfoni
Gå ikke glipp av noen av høydepunktene i 2019! Konsert i Bagnskleivtunnelen, eller kanskje en konsert på en låve i Aurdal? mange ulike utendørskonserter, nachspiel og mye mer! Flere ulike pakker tilgjengelig.

Heftye Basecamp
Transport pakke tur/retur for Heftye Basecamp 2019, med transport med buss fra Oslo og Beltebiler fra Tyin til Eidsbugarden.