Utflukter

Dagsturer 2019

Hva skal du i neste helg? Eller kanskje i morgen? Kom deg ut av den daglige rutinen og heng deg på et eventyr! Vi har dagsturer fra Oslo, Beitostølen, Tyin og Fagernes.

Hesteridning
Nyt turen gjennom naturlandskapet helt fra Oslo til Jotunheimen. Når du ankommer vil du få muligheten til å nyte en rolig og avslappende tur i naturen.

Pris fra:
NOK 2 190

Hundekjøring
Hundekjøring er en fantastisk måte å oppleve naturen på. Og nå har du muligheten til å prøve det i noen av de beste natur områdene i Norge. Bli med Valdres ekspressen fra Oslo, på en fantastisk reise gjennom naturlandskapet til Jotunheimen.

Pris fra:
NOK 2 250

Kanefart
Bli med en avslappende 3 timers kanefart. Det blir pause halveis, med et varmt måltid og noe varmt å drikke ute i naturen

Pris fra:
NOK 1099

Beltebiler & lunsj-tur
Bli med beltebilene Fondsbu eller Eidsbugarden. Nyt turen gjennom vinterlandskapet, med påfølgende lunsj når dere kommer frem til Eidsbugarden og Fondsbu. Det er også mulighet for transport fra Fagernes.

Pris fra:
NOK 690
Vandreturer Sommer 2019

Oppleve en sommer utflukt i en av de mest berømt fjellområdene i Norge. Du kan oppleve Jotunheimen på en vandring gjennom fjellet, på en hesterygg, eller kanskje i en hundeslede.

På våre selv-guidet oppdag Jotunheimen vandringer og den historiske turen vil du se noen av de mest kjente og populære turene i området. Svartdalen har en fantastisk utsikt med noen av de mest kjente fjelltoppene i området. Både på den historiske ruten og den røde oppdag Jotunheimen ruten vil turen gå over den kjente Besseggen ruten.

En annen kjent rute er Kongevegen som er like fantastisk både sommer og vinter, og den beste tiden er kanskje alt i Mai.

Historisk Rute Jotunheimen (7-Dager)
Følg sporene til pionerene i den norske fjellhistorien på denne historiske ruten fra Gjendesheim til Eidsbugarden, gjennom Jotunheimen nasjonalpark.

Pris fra:
NOK 14 990

Oppdag Jotunheimen – Den Grønne Ruten (6-Dager)
Ta deg en tur i Jotunheimen Nasjonalpark med en selv-guidet tur. Overnatting, mat, og bagasjetransport er inkludert i prisen. Det eneste du trenger å gjøre er å komme deg ut og oppleve den fantastiske naturen.

Pris fra:
NOK 8 750

Oppdag Jotunheimen – Den Røde Ruten (8-Dager)
Utvid den grønne ruten med en guidet tur over Besseggen, samt en ekstra dag med guidet tur over Uranostind.

Pris fra:
NOK 13 990

Svartdalen (Dagstur sommer 2019)
Svartdalen er også kjent som en av de vakreste dalene i Jotunheimen. For de som er vant med vandreturer er turen mulig som en dagstur med hjelp av vanlige rutebusser og båter.

Pris fra:
NOK 499

Mjølkevegen Cycling Route (7-days)
Mjølkevegen, en av Norges fineste og mest kjente sykkelruter. Her får du noe av det beste Valdres og Jotunheimen regionen har å by på i løpet av 7 dager.

Mer informasjon

Pris fra:
NOK 8 990
Konserter og andre hendelser 2019

Det er en rekke ulike store og små begivenheter i Valdres og Jotunheimen, og vi vil at du skal få muligheten til å få oppleve noen av dem! Transport fra Oslo, Gardermoen og Bergen tilgjengelig på de fleste aktivitetene.

Valdres Sommersymfoni – Festival Pakke (12-Dager)
Komplett Valdres Sommersymfoni pakke, med konsert, hotell, mat og transport

Pris fra:
NOK 22 490