Sykkelturer

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Er du på utkikk etter sykkelferie i Norge? Vi har flere ulike sykkelturer på forskjellige sykkelruter tilgjengelig i og utenfor Jotunheimen.

Sykling er en av de beste måtene å oppleve Jotunheimen på fordi du lett kan legge bak deg lange strekninger og få så mye som mulig ut av ferien din. I Jotunheimen, finner du 29 av de høyeste fjellene i landet, inkludert Galdhøpiggen. I dette fantastiske området finner du nydelige utsikter, fjelltopper, fjorder, innsjøer, daler og seterlandskap. Om du skal ut på sykkeltur i Norge, så er dette ett av de beste områdene!

Vi kan tilby en rekke selv-guidede sykkelturer fra kortere dagsturer og opp til ti dagers sykkel-eventyr. Sykkelturene inkluderer overnatting, mat, transport av bagasje mellom etappene, og transport under de turen hvor det er nødvendig, for eksempel med M/B Bitihorn båten på Bygdin vannet. Vi kan også tilby leie av utstyr og el-sykler som kan gjøre deler av turen mye lettere. Å sykle i norske fjell kan være like givende som det kan være er utfordrende. De gode sykkelveiene på rutene er godt vedlikeholdt, og rutene varierer fra korte etapper på noen timer til rundt 70km for de mer erfarende. På denne måten kan du finne en tur som er tilpasset ditt nivå, slik at du får tid til å utforske de ulike områdene rundt overnattingsstedene mer og kan eventuelt stoppe for å gå litt under sykkelturen.

Mjølkevegen: Sør ruten (5-dager)
Heng med på den kortere sør ruten av Mjølkevegen. Strekningene er kortere, og stigningene mindre. Ruten passer både til familier og gjester som ønsker å nyte en roligere tur.
Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Mjølkevegen: avstikkere med Birgit (4-dager)
Heng deg på Mjølkevegen med forfatteren av Mjølkevegen med avstikkere, Birgit Haugen. Hvem er bedre til å guide deg rundt på “hjemmebane”? Bli med på en langhelg med områdets beste gjemte skatter.
Included Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Mjølkevegen: Nord ruten (7-dager)
Mjølkevegen, en av Norges fineste og mest kjente sykkelruter. Her får du noe av det beste Valdres og Jotunheimen regionen har å by på i løpet av 7 dager.
  • Bus transportation round-trip from Oslo to start and end of tour available included
  • Transportation from end of route to start included
  • Transfers during route included
Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Mjølkevegen: avstikkere med Birgit (7-dager)
Heng med 7 dager på et sykkeleventyr langt Mjølkevegen med Birgit Haugen, forfatteren av «Mjølkevegen med avstikkere». Dette blir en guidet sykkeltur gjennom høydepunktene på Golsfjellet og Vaset!
Included Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Mjølkevegen: Fra nord til sør (9-dager)
Slå sammen Mjølkevegen Nord og Sør ruten for en lenger reise. Ønsker du å oppleve alt Mjølkevegen har å by på er dette helt klart din tur!
Full Board: Breakfast, Lunch & Dinner

Tesse rundt (2-dager)
Sjekk inn på Lemonsjøen og utforsk området og Tesse! Tesse byr på flott natur og forholdsvis lett terreng. Mesteparten av turen går på fin grusvei og noe sti.
Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Les mer

Nasjonalparkruten (10-dager)
Denne 359 km lange ruten er passende for deg i god fysisk form med sykkelerfaring. Den tar deg gjennom klassiske fjell- og dalområder, langs elver og seterlandskap og opp bratte stigninger med fremragende utsikter.
To/from Oslo Full Board: Breakfast, Lunch & Dinner

Les mer

Tour de Dovre (5-dager)
Her får man virkelig sett det fineste Dovrefjell og Rondane har og by på. Runden er på 126km og byr på fantastisk utsikt og gode sykkelløyper.
Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Sjekk ut alle våre andre utflukter.