Opplevelsestur: hundeslede med husky og kanotur

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Gå ikke glipp av denne helt uten om det vanlige opplevelsesturen med hundeslede og kanopaddling i Beito.

Er du glad i hunder, natur og ønsker å prøve noe nytt, er denne to-dagers turen noe for deg. Bli med på hundesledetur med energiske huskyer, paddle kano på Øyangen og lag middag på bål ute i naturen. Du overnatter i villmarkshytta, en koselig of gammeldags hytte i skogen for å få en ekte naturopplevelse. Du får i tillegg muligheten til å bli litt kjente med hundene og leke med hvalpene. Denne turen egner seg for familier med barn, par og vennegjenger.

Transport:

 • Transport mellom etappene under turen er inkludert
 • Buss transport fra/til Oslo er inkludert

Bagasjetransport:

 • Bagasjetransport mellom alle etappene er inkludert.

Agenda:

 • Dag 1: Valdresekspressen fraOslo Bussterminal til Beitostølen
  • Meet and Greet: Møt hvalpene
  • Kanotur
  • Middag ute ved bål
  • Sauna er tilgjengelig som add-on
 • Dag 2:
  • Hundesledetur
  • Avreise

Overnatting

 • 1x natt Villmarkshytte Beito Husky
 
 

Hundesledetur med huskyer

«Vår misjon er å inspirere og engasjere deg inn i vår verden, ved å lære deg å mestre nye ferdigheter» (Beito Husky Tours).

Du blir møtt av musherteamet og 60 energisk og lykkelige hunder. Beito Husky er en lokal bedrift og har røtter langt tilbake i det tradisjonelle norske ski- og landbruksamfunnet i området. Teamet er veldig opptatt av dyr og engasjert i å drive dette virket på en måte som ivaretar hundenes interesser og setter hundene først. Dette resultere i lykkelige og sunne hunder som blir godt tatt hånd om og som elsker å løpe i naturen med flokken sin.

Dag 1 får du mulighet til å møte hundene og leke litt med hvalpene. Og søtere skapninger enn huskyhvalper skal du lete lenge etter!

Du får velge mellom å være passasjer under turen og sitte i slede med hjul, ledet av en musher, eller om du vil lede din egen vogn og være sjef for din egen hundeflokk!

Kanotur på Øyangen

På kvelden drar vi ut på kanotur på nydelige Øyangen og nyter en avslappende tur på en rolig innsjø. Dette er en minneverdig måte å oppleve Beito på. Du vil se Slettefjellet som rager over oss i det fjerne, samt. masse grønn barskog. Vi går i land og tenner bål og forbereder en deilig middag. Nyt freden og roen i naturen og hjemmelaget mat forberedet i naturen. Etterpå er det alltid mulighet får å ta seg en tur i Badstue.

Jotunheimen Travel
 
Jotunheimen Travel
 
Jotunheimen Travel
 
Jotunheimen Travel
 

Overnatte i villmarkshytte

Du tilbringer natten i villmarkshytta som ligger rett ved hundegården og innsjøen. Denne koselige hytta består av et rom, med el gassplater for å lage mat. Utedoen er rett rundt hjørnet. Nærmere kommer man ikke naturen jo mindre mann ligger ute i telt. Dette egner seg godt for familier, par og en liten vennegjeng.

Loading…
Vandretur i Vettisriket

Velkommen til Vettisriket, en skjult skatt der fjell-Norge møter fjordene. Reis med bil til Hjelle, og ta en rask titt på Hjellefossen før du begynner vandringen gjennom Utladalen til Vetti Gard og Vettisfossen, Norge’s høyeste beskyttede vassdrag. Dette er en lett og veldig fin tur med nydelig natur i Jotunheimen.  Opplev den eventyraktige og magiske […] Les mer

Fjell eventyr: 2 dager ridetur

Bli med på ridetur i området rundt Beitostølen, i villmarken rundt Jotunheimen og Langsua nasjonalpark. Hjemlandet til Jotun og troll! Dette er den perfekte friluftsopplevelsen for de som ønsker å oppleve mer enn bare en dagstur med hest på fjellet. Kanskje dette er din og din familie sin første ride tur med overnatting? Det er […] Les mer